EBA(Eğitim Bilişim Ağı)

Eba içerisinde birçok faydalı içerik bulunmaktadır. Bu içeriklere öğrenciler, öğretmenler istedikleri zaman ve istedikleri yerde ulaşabilmektedirler. EBA' ya giriş yapan öğrenci başka öğrenciler tarafından paylaşılan notlara, sunumlara, görsellere, sorulara, konu anlatımlarına rahatlıkla ulaşabilmekte ve bu materyallerden istediği gibi faydalanabilmektedir. Öğrenciler kendi hazırladıkları notları ve dersler ile ilgili materyalleri paylaşabilir ve diğer öğrencilerin kullanımına sunabilmektedir. EBA' ya giriş yapan bir öğrenci oldukça zengin bir içeriğe ulaşabilmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan EBA(Eğitim Bilişim Ağı) çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur. EBA öğretmenlere ve öğrencilere eğitimde büyük kolaylık sağlayan bir platformdur.

EBA giriş için buraya tıklayınız.

20-10-2019

Yayın: 20.10.2019 - Güncelleme: 01.12.2019 15:47 - Görüntülenme: 927