Gruplar

Bir gruba nasıl üye olabilirim?

Ana Menüden, "Gruplar"a tıklayıp "Grupları Keşfet" sekmesine geçerek katılmak istediğin grupları inceleyebilrsin.

Ayrıca arama yapmadan da üye olabileceğin gruplar bu alanda listelenecektir. Üye olduğun bir grubun sayfasında bulunan "Üyesin" linkinin altındaki "Gruptan Ayrıl" a tıklayarak, gruptan ayrılabilirsin. Grupları sadece öğretmenler tarafından oluşturulabilmektedir, öğrenciler grup kuramamaktadırlar.

"Grup" sayfasına nasıl gidebilirim?

Ana Menüden, "Gruplar"a tıklayıp oradan "Gruplar" sekmesine gitmelisin. Yapılan paylaşımlar üzerindeki grup ismine tıklayarak da grup sayfasına gidebilirsin. Grupta yaptığın tüm paylaşımları, "Ana Sayfa"nın yanı sıra bu alandan da görebilirsin. Ayrıca bu sayfadan gruplara üyelik durumunu da takip edebilirsin. Sayfanın sağ üst tarafındaki menüden, üye olmadığın guplara üye olabilirsin. "Paylaşımlar" a tıklayarak grupla ilgili yapılan paylaşımları da görüntüleyebilirsin. Grupta yer alan üyeleri ise göremezsin.

"Sayfam" alanını nasıl kullanılırım?

Giriş ve Üyelik

EBA şifremi nasıl oluştururum?

İki farklı şekilde şifre olulturabililirsin.

Ders çalışma odasının sahip olması gereken çeşitli özellikleri olduğu öğrendik. Ama bu kesinlikle bir dekorasyon uygulanmayacağı anlamına gelmemektedir. Çünkü iyi bir dekorasyon, herkes için verim demektir. Bu nedenle ister küçük ister bir üniversite öğrencisi için ders çalışma odasının da sahip olması gereken bir dekorasyon vardır.

Çocukların odalarını daha keyifli hale getirecek ve sıkılmadan ders çalışmalarını sağlayacak birkaç küçük ama işinize yarayacağından emin olduğumuz önemli püf noktalar şunlardır;

Ekm

Evimizde odamızda,mutfakta kullandığımız mantar panolar vardır. İşte o mantar panolar dijital ortama taşındı.